• HÅLLBARHET

Hållbarhet Vi ska vara hållbara i allt vi gör i hela verksamheten. Och skapa framtidens hållbara boende som är innovativt och attraktivt. Det är grunden i HSB Göteborgs verksamhet. Tillsammans med medlemmar och partners pågår ett ständigt arbete för att driva utvecklingen framåt – det goda boendet!

 

-74

Minskade CO2-utsläpp
(sedan basåret 2008), %

 

24

Medarbetare med utländsk bakgrund

 

789,1

Minskad energiförbrukning

 

49,4

 Medelvärde energintensitet nyproduktion, kWh/m2

Läs vår
hållbarhetsrapport

HSB Göteborg publicerar en årlig hållbarhetsredovisning och vi följer riktlinjerna i den globala redovisningsstandarden GRI Standards, nivå Core.

Läs mer

Filmbilder

Pris till
Den hållbara idén

Biologisk mångfald som bjuder in det vilda livet till föreningen – det var ett vinnande koncept när vi delade ut vårt nya hållbarhetspris till HSB brf Skytteskogen i centrala Göteborg.

Se film Läs mer

Mest hållbara
varumärke

HSB är Sveriges mest hållbara varumärke i kategorin bostäder. För tredje året i rad blev vi branschvinnare i Sustainable Brand Index, Europas största varumärkesstudie om hållbarhet. 

Läs mer

Värdefullt samarbete
med Stadsmissionen 

Under året var HSB Göteborg med och delade ut matkassar till behövande. Vi har ett uppskattat och långsiktigt sponsorarbete med Göteborgs Stadsmission som inleddes 2019, där vi är med och tar ett samhällsansvar.